2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımızı Verdik

Sağlık Yüksekokulu mezuniyet töreni Valimiz Salih Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay, kamu kurum kuruluş temsilcileri, akademisyenler, aileler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Mezuniyet programı okulda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle devam etti. İlk üç derece de Ebelik Bölümünden çıktı. Okul birincisi Kevser Buhara, okul ikincisi Şaziye Bulut, okul üçüncüsü ise Kübra Kaya olurken hemşirelik bölüm birincisi Melike Karayaka, ikincisi Elif Gayaker, üçüncüsü Ayşenur Ataseven oldu.

mez1

Tören üniversitemiz 10. Spor şenliğinde 2. olan voleybol takımına, mezun öğrencilerimize başarı belgelerinin ve çeşitli ödüllerin verilmesi, kep töreni ve yemek ikramının ardından son buldu. Törende üniversitemiz halk oyunları ekibinin gösterisi de bol bol alkış aldı.

mez3

mez2