7. SABDEK Toplantısı

7. SABDEK toplantısı Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde 17-18 Kasım tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

7. SABDEK ( Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlar Konseyi ) toplantısı YÖK Başkanı Vekili Prof. Dr. Hasan MANDAL’ ın katılımlarıyla Gazi Üniversitesinde gerçekleştirildi. Toplantıda denklik, yönergeler ve uygulama süreçleri yükseköğretim alanında güncel gelişmeler, Sağlık Bilimleri Fakülteleri’nde öz değerlendirme süreci, sağlık bilimleri araştırmalarında etik ve hukuk uygulamaları  ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri’nde güncel sorunlar konulu 5 farklı konuda 5 farklı oturum düzenlendi. Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Sayın Prof.Dr.Arzu CANSARAN’ın da katıldığı toplantıya 54 dekanla birlikte 12 dekan yardımcısı katılmış olup,66 fakülte düzeyinde temsil gerçekleştirildi. Sağlık Bilimleri Fakültemiz Dekanı Sayın Prof.Dr.Arzu CANSARAN, bu tür toplantıların her zaman çok önemli olduğunu,7.SABDEK toplantısının da aynı şekilde karşılıklı bilgi alışverişi içerisinde oldukça faydalı geçtiğini belirtti ve tüm konsey üyeleri ile düzenleme kuruluna teşekkürlerini iletti.Ayrıca.8. SABDEK toplantısının Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenmesine karar verildi.

Sadbek 2