Sağlık Yüksekokulu'nda Hemşirelikte Profesyonelleşme Sempozyumu Düzenlendi

Amasya Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve Öğrenci Hemşireler Derneği (ÖHDER) işbirliği ile “Hemşirelikte Profesyonelleşme Sempozyumu” düzenlendi. İpekköy Yerleşkesinde düzenlenen sempozyumaÜniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin ORBAY, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal POLAT, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seval MÜSÜROĞLU Sağlık Yüksekokulu ve farklı birimlerden akademisyenlerin, SabuncuğluŞerefeddin Devlet Hastanesi çalışanlarının ve 10 farklı üniversiteden öğrencinin katıldığı sempozyuma ilgi oldukça yoğundu. Sempozyuma Bozok Üniversitesinden Prof. Dr. Sevinç POLAT, Erciyes Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Pınar TEKİNSOY KARTIN, Kastamonu Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Filiz ÖZEL, Sağlık Bilimleri Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Serpil ÖZDEMİR, Cumhuriyet Üniversitesinden Doç. Dr. Selma SABANCIOĞULLARI, Erciyes Üniversitesinden Onkoloji sorumlu hemşiresi Suzan EROĞLU, Amasya Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Kenan GÜMÜŞ, ÖHDER başkanı İbrahim KAVASLAR, Sağlık Yüksekokulu öğrencileri Seçil BULUT ve Yusuf MURAT konuşmacı olarak katıldı.

Sem1

sem2